Bostadsrättsföreningen Plåtsaxen

Västmanlands län

Information

Bostadsrättsföreningen Plåtsaxen är ett bolag som finns i Fagersta. I Bostadsrättsföreningen Plåtsaxen finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fors, Lars Magnus som är född 1942 och har titeln Extern firmatecknare, Abrahamsson, Barbro Astrid Eufemia som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Antila, Tuomas Tapani som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Mill, Anita Margareta som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Mill, Bengt Yngve som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Preuss, Dorethea Walburg Regina som är född 1936 och har titeln SuppleantSaha, Arvo Tapani som är född 1936 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Plåtsaxen så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Plåtsaxen på telefon .

Att uppföra och besitta bostadshus i Kv. Saxen för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Idag är Bostadsrättsföreningen Plåtsaxen av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Plåtsaxen är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Plåtsaxen innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Plåtsaxen är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Plåtsaxen så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Plåtsaxen har 779000-0140 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.