Bostadsrättsföreningen Smältaren

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Bostadsrättsföreningen Smältaren. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Fagersta här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Smältaren tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Fagersta jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Smältaren är ej momsregistretat och har organisationsnummer 779000-0082.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Smältaren på följande adress Sveav. 14 B, 737 47, Fagersta.

Bostadsrättsföreningen Smältaren är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Smältaren så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Norrbacka, Elna Ingegerd som är född 1930 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att uppföra och besitta bostadshus i Fagersta för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. för obegränsad tid.