JMG Fastigheter

Västmanlands län

Information

750302-XXXX är organisationsnummer för företaget JMG Fastigheter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JMG Fastigheter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Fagersta som är den kommunen som JMG Fastigheter finns i.

JMG Fastigheter har varit registrerat sedan 2000-01-17 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JMG Fastigheter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-11.

JMG Fastigheter är och det finns flera bolag i Fagersta som också är .

Firmatecknare för JMG Fastigheter är följande:

Vill ni komma i kontakt med JMG Fastigheter så kan ni göra det på telefon genom 0223-19859 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med JMG Fastigheter och det är Forsman, Jesper Mats Göte som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,