Bastmora Hög-Frekvens och Bilsport Teknik

Västmanlands län

Information

Bastmora Hög-Frekvens och Bilsport Teknik är ett av många verksamheter som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Bastmora Hög-Frekvens och Bilsport Teknik finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bastmora Hög-Frekvens och Bilsport Teknik är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Bastmora Hög-Frekvens och Bilsport Teknik som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1996-10-07. Men sedan 1996-01-01 så har Bastmora Hög-Frekvens och Bilsport Teknik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bastmora Hög-Frekvens och Bilsport Teknik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-15577.

Fagersta arbetar för att verksamheter som Bastmora Hög-Frekvens och Bilsport Teknik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bastmora Hög-Frekvens och Bilsport Teknik. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Tillverkning av högfrekvens verktyg samt reparation av dessa. tillverkning av bilsporttillbehör.

Firmatecknare för Bastmora Hög-Frekvens och Bilsport Teknik är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bastmora Hög-Frekvens och Bilsport Teknik och det är följande personer, Korpelainen, Rolf Pekka Robert som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Bastmora Hög-Frekvens och Bilsport Teknik är 730410-XXXX.