Johan Ringström Taxi

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Fagersta och Johan Ringström Taxi är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Johan Ringström Taxi är ett av dem. Statusen för Johan Ringström Taxi är att Bolaget är aktivt.

Johan Ringström Taxi är ett Enskild firma och skapades 1995-08-28. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där företaget finns i jobbar för att företag som Johan Ringström Taxi ska trivas.

Johan Ringström Taxi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Fagersta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Taxitrafik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Johan Ringström Taxi är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Johan Ringström Taxi och det finns flera företag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Johan Ringström Taxi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-13808.

.

De som är på något sätt har med Johan Ringström Taxi är Ringström, Johan Per Erik som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Johan Ringström Taxi har 721222-XXXX som sitt organisationsnummer.