CDA Byggtjänst

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Fagersta och CDA Byggtjänst är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och CDA Byggtjänst är ett av dem. Statusen för CDA Byggtjänst är att Bolaget är aktivt.

CDA Byggtjänst är ett Enskild firma och skapades 2006-10-09. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där företaget finns i jobbar för att företag som CDA Byggtjänst ska trivas.

CDA Byggtjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-02-26. I Fagersta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hyra in företaget till större byggföretag för nybyggnationer och inredningar av bostäder och hus. Hyra in företaget till föreningar för reparationer av äldre bostäder,privatpersoner även egen tillverkning av utomhusmöbler.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CDA Byggtjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-03-05.

Idag är CDA Byggtjänst och det finns flera företag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med CDA Byggtjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-19531.

.

De som är på något sätt har med CDA Byggtjänst är Aarnio, Carl-Dennis som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

CDA Byggtjänst har 721018-XXXX som sitt organisationsnummer.