Jonas Gauffin (Art Direction & Design)

Västmanlands län

Information

720902-XXXX är organisationsnummer för företaget Jonas Gauffin (Art Direction & Design). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonas Gauffin (Art Direction & Design) är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Fagersta som är den kommunen som Jonas Gauffin (Art Direction & Design) finns i.

Jonas Gauffin (Art Direction & Design) har varit registrerat sedan 1995-01-23 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonas Gauffin (Art Direction & Design) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Jonas Gauffin (Art Direction & Design) är och det finns flera bolag i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Jonas Gauffin (Art Direction & Design) är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jonas Gauffin (Art Direction & Design) så kan ni göra det på telefon genom 073-2406450 eller genom brev på följande adress:

Handel inom foto, grafisk produktion, offsettryck, screentryck, media produktioner, reklam produktioner, fotografering.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonas Gauffin (Art Direction & Design) och det är Gauffin, Lars Jonas som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,