Needle Art Tattoo S.Johansson

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Fagersta och Needle Art Tattoo S.Johansson är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Needle Art Tattoo S.Johansson är ett av dem. Statusen för Needle Art Tattoo S.Johansson är att Bolaget är aktivt.

Needle Art Tattoo S.Johansson är ett Enskild firma och skapades 2004-03-11. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där företaget finns i jobbar för att företag som Needle Art Tattoo S.Johansson ska trivas.

Needle Art Tattoo S.Johansson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05. I Fagersta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tatueringsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Needle Art Tattoo S.Johansson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05.

Idag är Needle Art Tattoo S.Johansson och det finns flera företag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Needle Art Tattoo S.Johansson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0240-653288.

.

De som är på något sätt har med Needle Art Tattoo S.Johansson är Johansson, Susanne Kristin som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Needle Art Tattoo S.Johansson har 710807-XXXX som sitt organisationsnummer.