Aktiv Puts & Städservice

Västmanlands län

Information

Aktiv Puts & Städservice hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Aktiv Puts & Städservice finns. I Fagersta så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Aktiv Puts & Städservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Aktiv Puts & Städservice har haft sedan -0001-11-30. Aktiv Puts & Städservice har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Aktiv Puts & Städservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0223-15800.

Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Aktiv Puts & Städservice har idag 701119-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Aktiv Puts & Städservice

Fönsterputsning och städning.

I Aktiv Puts & Städservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hernandez, ANNELI Christin som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .