MBK Mögel & Bakterie Kontroll

Västmanlands län

Information

I Fagersta finns det ett Enskild firma som heter MBK Mögel & Bakterie Kontroll. Det finns flera verksamheter som liknar MBK Mögel & Bakterie Kontroll i Västmanlands län. Fagersta är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

MBK Mögel & Bakterie Kontroll är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-03-29 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 2001-03-28 så har MBK Mögel & Bakterie Kontroll varit registrerat och sedan 2001-03-29 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är MBK Mögel & Bakterie Kontroll och det finns fler verksamheter som är det i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med MBK Mögel & Bakterie Kontroll så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med MBK Mögel & Bakterie Kontroll så kan ni göra det på 0223-33205.

Att med hjälp av mögel bakterie hund upptäcka mikrobiella skador i olika konstruktioner och utefter var hunden markera ta material prov som skickas på analys hos laboratorium.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Rahmström, Åsa Maria Simone som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

MBK Mögel & Bakterie Kontroll har 701022-XXXX som sitt organisationsnummer.