Annikas Massage & Friskvård

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Fagersta och Annikas Massage & Friskvård är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Annikas Massage & Friskvård är ett av dem. Statusen för Annikas Massage & Friskvård är att Bolaget är aktivt.

Annikas Massage & Friskvård är ett Enskild firma och skapades 1998-06-17. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Annikas Massage & Friskvård ska trivas.

Annikas Massage & Friskvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Fagersta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Massage som förebyggande och rehabiliterande friskvård på företag, arbetsplatser och för privatpersoner. Helgkursverksamhet i massage och friskvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Annikas Massage & Friskvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Annikas Massage & Friskvård och det finns flera bolag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Annikas Massage & Friskvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-10174.

.

De som är på något sätt har med Annikas Massage & Friskvård är Elthammar, Annika Héléne som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Annikas Massage & Friskvård har 670530-XXXX som sitt organisationsnummer.