Kalle Bergmans Snickeri

Västmanlands län

Information

640829-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kalle Bergmans Snickeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kalle Bergmans Snickeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Fagersta som är den kommunen som Kalle Bergmans Snickeri finns i.

Kalle Bergmans Snickeri har varit registrerat sedan 1995-04-20 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-04-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kalle Bergmans Snickeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-05-06.

Kalle Bergmans Snickeri är och det finns flera verksamheter i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Kalle Bergmans Snickeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kalle Bergmans Snickeri så kan ni göra det på telefon genom 0223-12208 eller genom brev på följande adress:

Verksamheten skall bestå av snickeri såsom enklare byggnadsrenoveringar samt nyproduktioner.

Det finns olika personer som har en koppling med Kalle Bergmans Snickeri och det är Bergman, Karl-Åke Axel som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,