Anneli Lees Administration

Västmanlands län

Information

Konsultverksamhet inklusive kurs och föredrag och handledning inom kommunikation och terapeutiskt arbete. Terapeutisk verksamhet för enskilda individer. Föreläsning och handledning på företag och skolor etc. Specialområde: personlig kommunikation, konfliktlösning, drog rehabilitering etc. Kursverksamhet anlitat av företag, skolor och enskilda grupper eller individer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anneli Lees Administration vars bolagstyp är Enskild firma.

I Fagersta så är Anneli Lees Administration ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 2006-10-13 så skapades Anneli Lees Administration och företaget är har F-skattsedel Anneli Lees Administration har haft det sedan 2006-09-28.

Anneli Lees Administration är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-09-28

621209-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Fagersta.

Just nu är Anneli Lees Administration och det finns många företag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Anneli Lees Administration så går det att nå dem via telefon på 0223-30303 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anneli Lees Administration är Lees, Anneli Irene som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .