Högbergs Montage och Alltjänst

Västmanlands län

Information

621026-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Högbergs Montage och Alltjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Högbergs Montage och Alltjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Fagersta som är den kommunen som Högbergs Montage och Alltjänst finns i.

Högbergs Montage och Alltjänst har varit registrerat sedan 1997-09-19 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Högbergs Montage och Alltjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-03.

Högbergs Montage och Alltjänst är och det finns flera verksamheter i Fagersta som också är .

Firmatecknare för Högbergs Montage och Alltjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Högbergs Montage och Alltjänst så kan ni göra det på telefon genom 070-9491647 eller genom brev på följande adress:

Montage och försäljning av kabel, klammer, lampor, element, rör, persienner, markiser, instrument, förstärkare, högtalare, bord, stolar, soffor, mattor, blommor, tyg, kläder, skor, skruv, spik, färg, rengöringsmedel, verktyg, vägguttag och strömbrytare.

Det finns olika personer som har en koppling med Högbergs Montage och Alltjänst och det är Högberg, Krister Stig-Erik som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,