Lennart Forsbergs Bygg

Västmanlands län

Information

Lennart Forsbergs Bygg hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Lennart Forsbergs Bygg finns. I Fagersta så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Lennart Forsbergs Bygg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lennart Forsbergs Bygg har haft sedan 1995-01-01. Lennart Forsbergs Bygg har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lennart Forsbergs Bygg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0223-71727.

Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Lennart Forsbergs Bygg har idag 620326-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lennart Forsbergs Bygg

Nybyggnation, utbyggnader, reparationer, snickarjobb, murning, plattsättning, armering och gjutning, enklare plåtjobb såsom byte av hängrännor och påläggning av plåt på tak eller väggar och därmed förenlig verksamhet.

I Lennart Forsbergs Bygg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsberg, Lars Lennart som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .