TD:s Motorsport

Västmanlands län

Information

I Fagersta finns det ett Enskild firma som heter TD:s Motorsport. Det finns flera företag som liknar TD:s Motorsport i Västmanlands län. Fagersta är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

TD:s Motorsport är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1997-07-04 så har TD:s Motorsport varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är TD:s Motorsport och det finns fler företag som är det i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med TD:s Motorsport så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med TD:s Motorsport så kan ni göra det på 0240-80330.

Bilverkstad. Reparation av fordon och försäljning av biltillbehör. Elitsatsning på racingverksamhet. Uthyrning av racingbilar. Allmänservice som lastbilsförare och maskinförare.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Dahlin, Tommy Christian som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

TD:s Motorsport har 611111-XXXX som sitt organisationsnummer.